Ord, der berører ‒ Ord til hinanden

Pia Raug med årbog 2013, Ord til hinanden
Sanger og forfatter Pia Raug deltog i præsentationen af årbog 2013: Ord til hinanden. Raug greb alle om hjertet, da hun fortalte om, at hun havde læst Søren Ryges takketale højt.

To af bidragsyderne til Modersmål-Selskabets årbog 2013, Ord til hinanden, Pia Raug og Marie Møller Kristensen, deltog i årbogspræsentationen i Metronomen på Frederiksberg den 26. november 2013.

De havde hver sin indfaldsvinkel til deres oplæg om det sprog, vi bruger, som ord til hinanden. Bagefter havde vi en livlig og spændende debat.

Marie Møller Kristensen var bl.a. inde på grimme ord og udtryks berettigelse, når følelser skal ud.

Pia Raug fortalte meget rørende om, da hun læste Søren Ryges takketale højt for sin indlagte mor og en medpatient, og hvor meget det betød for dem. Det rørte os alle.

Jeg vil opfordre jer alle til at deltage i debatmøder og øvrige arrangementer, så I alle kan få disse gode oplevelser med. Her var virkelig ord til eftertanke.

Vi sang Pia Raugs »Vi maler dagen blå« og Modersmål-Selskabets egen sang »Danmark er et lille land« med akkompagnement af Niels Bjerring.

Du kan læse Marie Møller Kristensens Du danske sprog, du er en bombe i min turban på hendes blog, Omkreds. Pia Raug har skrevet om årbogspræsentationen, Modersmål-Selskabet og vores årbøger på sin hjemmeside www.raug.dk i indlægget Reception og debatmøde om Modersmål-Selskabets Årbog 2013.

Skriv en kommentar